Looking Back to August 2019 at the Evergreen Cultural Centre…

Centurions opened as a polished working presentation to audience acclaim and thrilling discussion. A heartfelt, belated thank you to David Mann and the staff and crew at the Evergreen Cultural Centre for making Centurions a success.

“The fantastic technical team at Evergreen worked with us very closely and made themselves available to help in every way and facilitated the ‘polished and sophisticated production’ that we were able to present. The Evergreen Residency was the magic ingredient that took this project from the page to the stage and also allowed the community engaged portion of the project to be tested with positive results.” – Lynna Goldhar Smith

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: